Baldur betyder brave kriger og prins.

Her vil I kunne følge den førstfødte hvalp uge for uge. Baldur er en skøn mørk han med sort maske, og vejede ved fødslen 345 g. Han har 2 ulvekløer på bagbenene og er tilset af dyrlægen ved fødslen. Han er fuldstændig som han skal være.Cool

Baldur synes der skal ske noget - så han var hurtigt på benene, og 16 dage gammel stikker han gerne af fra tæppet, når de er ude af hvalpekassen. Han skal nok selv bestemme hvor han skal ligge og sove. En rigtig charmetrold.

Baldur er den største af hvalpene - og med sine knap 4 kg, 8 uger gemmel, vejer han ca 1 kg mere end sin søster. Han bliver nok den største af hvalpene, -især hans poter er meget større end de andres. Baldur er en sød og kærlig hvalp, som kommer når man kalder (hvis han altså synes Smiler stort). Han vil helst ligge på fliserne eller en pude og sove. Kassen de egentligt skulle sove i om natten er han ikke vild med, men måske bliver den for varm for ham. Han er nemlig udstyret med en dejlig vamset pels. Baldur er en rigtig bamse - han går ikke ind for mad-spild, så han sørger for at tage testerne, hvis nogle af de andre levner lidt af deres mad. Baldur elsker at søge efter mad på græsplænen / fliserne, hvor han bruger næsen flittigt.

Baldur er reserveret af en rigtig dejlig familie med 3 søde børn. De har været på besøg flere gange - og håndterer hvalpene med en dejlig omsorg og ro. Baldur flytter til sit nye hjem d. 28/11 2018.

Vi håber I vil få en masse gode oplevelser på siden.Cool