Bjarki betyder lillebjørn.

Her vil I kunne følge den andenfødte hvalp uge for uge. Bjarki er en dejlig rød han med sort maske, og vejede ved fødslen 260 g. Han har 2 ulvekløer på bagbenene og er tilset af dyrlægen ved fødslen. Han er fuldstændig som han skal være.Cool

Bjarke tusser stille og roligt rundt sammen med de andre. Han har mange sjove sovestillinger. Det ser nogle gange ud som om han har haft en mission, men så er faldet i søvn på vejen. Det kan være på vej ned af sækkestolen, eller i et hjørne på vej over en pind.

Bjarki er nu 8 uger - og en rigtig charmetrold. Han kender sit navn - og kommer glad, når man kalder. Han er nysgerrig - og har mod på en masse nye oplevelser. Bjarki elsker at sove i kassen om natten - og kommer nogle gange selv, og "beder" om at komme op i den om aftenen, når vi skal i seng. Bjarki elsker kattekillingen Pjuske, som bliver moslet og leget med. Bjarki er bestemt ikke den store madelsker. Han spiser for at overleve - og hvis man vil være så sød at sprede maden lidt - så man kan snuse sig frem til det - så er det altså bedst. 

Bjarki er reserveret af en rigtig sød kvinde, der har nogle katte og tidligere har haft en Islandsk Fårehund der blev 15,5 år gammel. Vi skriver tit sammen - og det er tydeligt at han allerede er højt elsket. Bjarki flytter til sit nye hjem d. 1/12 2018.

Vi håber I vil få en masse gode oplevelser på siden.Cool